EN

Електрически уреди

Начало>Индустрии, които обслужваме>Електрически уреди

Електрически домакински уреди


В Quality Defender, когато провеждахме предварителна проверка за домакински уреди или подобни промишлени уреди, ние обърнахме голямо внимание на безопасността и изпълнението на продуктите за нашите клиенти.

EN/IEC 60335-1: 2020 е основният стандарт, на който се позоваваме по време на проверката на уредите преди доставката на уредите. Този стандарт се отнася до безопасността на електрически уреди с номинално напрежение не повече от 250 V за еднофазни уреди и 480C за други уреди, включително уреди, захранвани с постоянен ток и уреди, работещи с батерии.

Терминът „уреди“ обикновено се отнася до следните артикули: фурни и котлони, хладилници, съдомиялни машини, изхвърляне на боклук, микровълнови печки, перални / сушилни, чайници, кафемашини, тостери и нагреватели и др ... Нашите фабрични тестове за електрическа безопасност на място са извършва се за тестване на съответствието на изолационното съпротивление, ток на утечка на земята и защита от прегряване и др.

Освен теста за електрическа безопасност, за да се уверите, че продуктите няма да представляват опасност за вашите клиенти, ние също така стриктно тестваме функциите на продуктите, за да се уверим, че продуктите са в добро работно състояние, както е описано в ръководствата за употреба.


图片 4
图片 5


图片 1
图片 2
图片 3


кафе
Gas
Чайник
Микровълнов
Тостер
Кула
Вакуум
Миене
1611130828490829
Контакти