EN

УМНИ УСТРОЙСТВА

Начало>Индустрии, които обслужваме>УМНИ УСТРОЙСТВА

УМНИ УСТРОЙСТВА


Най-общо казано, производството на продукти за потребителска електроника в Китай и някои азиатски страни поставя значителни предизвикателства пред вносителите и търговците на дребно, които трябва да останат иновативни, като същевременно продължават да гарантират безопасността на потребителите и да изпълняват взискателните задължения за излизане на пазара. Проактивната стратегия за контрол на качеството на потребителската електроника е от решаващо значение за преодоляването на тези предизвикателства.

Quality Defender Inspection предлага услуги за инспекция на потребителска електроника на всеки етап от веригата на доставки: от снабдяването с нови доставчици, до контрола на качеството на потребителската електроника в процеса и предварителната доставка. Нашият опит включва продуктови категории като аналогова електроника, цифрова електроника, камери, радиостанции, лаптопи, принтери, печатни платки и др.

Quality Defender Inspection проверява качеството, спецификациите, функциите, безопасността на вашите продукти за потребителска електроника, както и съответствието на вашите продукти за потребителска електроника със съответните международни стандарти.


Подход за контрол на качеството на потребителската електроника

Контролът на качеството на продуктите за потребителска електроника изисква значителен опит на място и внимание към детайлите, нашите технически инженери персонализират нашия стандарт Контролен списък за продукти чрез добавяне на специфични тестове, които да отговарят на вашите изисквания за качество.


Основни тестове, извършени по време на проверка на потребителската електроника


● Hi-Pot тест.
● Тест за непрекъснатост на Земята.
● Тест за издърпване на захранващия кабел.
● Тест за консумация на енергия.
● Функционален тест.
● Тест за изтичане на ток.
● Пълен функционален тест.
● Тест за триене.
● Проверка на честотата.
● Обхват на дистанционното управление.
● Проверка на размера на паметта.


светлина
фантастично-4805591
електроника-953932
запояване-3280085_1280
тестване-верига-1468062_1280
Контакти