EN

нашите услуги

Начало>нашите услуги

Инспекция преди изпращане

Инспекцията преди изпращане (PSI, наричана още Final Random Inspection) е най-често срещаният вид проверка за QC. Той се извършва, след като 100% от количеството на пратката е завършено и поне 80% е опаковано. Неговата цел е да потвърди качеството на пратката, преди тя да бъде изпратена и доставена на клиентите.

Quality Defender приема MIL-STD-105 (еквивалентен на ANSI/ASQC Z1.4-2003) като наш AQL стандарт. Внимателно проверяваме вашите продукти с акцент върху следните ключови моменти:


1611200297484319_ 看图 王

Нашият процес на одит на доставчика

Ние настояваме да мислим от гледна точка на нашите клиенти. Чрез проектирането и извършването на процес на научен одит ние изграждаме първия слой на защита за вашата верига на доставки.

Какво ви притеснява най -много, преди да вземете решение да направите първата си поръчка при нов доставчик в чужда държава? Има потенциал за страхотна бизнес възможност, която наистина може да излети, но има и много капани с измами, фалшификати и просто лоши доставчици, за които да внимавате. И така, как да се уверите, че правите бизнес със законен доставчик, на когото можете да се доверите?

Одитът на доставчика на Quality Defender е в състояние да ви предостави цялостна информация за вашия доставчик чрез задълбочен одитен процес, проверяващ легитимността, предисторията, финансовото състояние, възможностите за научноизследователска и развойна дейност, производствения процес и системата за осигуряване на качеството на избрания от вас доставчик, преди да започнете първия си авансово плащане към тях.

Добрият доклад за одит на фабриката на доставчика ще ви даде представа за легитимността на вашия потенциален доставчик като производител, тяхната способност за научноизследователска и развойна дейност, производствени възможности и система за контрол на качеството. Ние придаваме голямо значение на системата за контрол на качеството на фабриката при извършване на одит. Обучени ли са работниците? Има ли инструкции за работа? Тествани ли са компонентите и материалите? Стандартна процедура за нови продукти ли е Pilot Run? Калибрира ли се редовно изпитвателното оборудване? Какви коригиращи мерки ще предприемат, когато имат дефектни продукти? Всички тези въпроси водят до вземане на добро решение, когато оценявате доставчик.

Quality Defender предлага персонализирани одиторски услуги, които отговарят на всички ваши цели. Нашите одиторски услуги включват, но не се ограничават до по -долу:

Етични одити
Одити на околната среда
Одити на системата за осигуряване на качеството
Оперативни структурни одити
Фабрични санитарни одити
Оценка на производствения обект

По време на производствената проверка

По време на производствената инспекция (DPI или DUPRO) е проверка за контрол на качеството, която се провежда, докато производството е в ход, и е особено добра за продукти, които са в непрекъснато производство, които имат строги изисквания за навременни пратки и като последващи действия, когато има проблеми с качеството намерени преди производството по време на предпроизводствена проверка.

Изчерпателният процес на осигуряване на качеството по време на производствената проверка на Defender ви дава задълбочена представа за произвежданите продукти, идентифициране на дефектните точки, преди да е станало твърде късно, и минимизиране на рисковете във вашата верига на доставки. Ние предоставяме на нашите клиенти отчети за откриване на проблеми, поддържани със снимки и видеоклипове.

Контрол на зареждане на контейнери

Правилното зареждане на контейнери е критична стъпка, за да сте сигурни, че с вашите продукти се борави правилно за безопасно транспортиране и доставка до вас в задоволително състояние.

Надзорът на товарене на контейнери Defender Quality Defender (CLS) извършва по-долу ключови контролни точки за товарене на контейнера във фабриката на вашия доставчик или в помещенията на вашия спедитор след проверка преди изпращане (PSI).

Условия на контейнера
Спецификации на продукта
Транспортни знаци, опаковане и етикетиране
Зарежда се надзор
документация
Заредено количество

Надзор за зареждане на контейнери Qualitydefender

След като тези проверки приключат, контейнерът ще бъде запечатан като доказателство за съответствие и ще ви бъде издаден доклад за инспекция със снимки и видеоклипове.

Източник на услуги


Доставката от Китай може да бъде много рисков, сложен и продължителен процес, ако нямате надежден и опитен местен екип, който да изберете и оцените 

най -подходящият (те) доставчик (и) за вас.

В Quality Defender работим само с реномирани фабрики, които са преминали нашия строг процес на оценка. Чрез нашата проверка на доставчика и с 

нашия опит, нашият екип за снабдяване ще гарантира само добри доставчици с адекватен производствен капацитет, здрава система за осигуряване на качеството, добре поддържана 

машини, добро обучение на персонала, ефективни управленски системи и здравословно финансово състояние са избрани за нашите клиенти. 


изображение


Процес на снабдяване

  • 1. Изискване към продукта: Изпратете ни вашето описание на продукта, спецификации, сертификати и целеви цени.
  • 2. Оценка на проекта: Нашият екип ще оцени вашия проект и, ако е подходящо, ще избере съществуващите доставчици от нашата база данни или ще използва предоставената от вас информация за извличане на нови доставчици, които най -добре отговарят на критериите, които сте задали.
  • 3. Проверка на доставчика: Ние ще ви предоставим основен профил на доставчик, обхващащ общата информация на доставчика с изображенията на фабриката и производствените мощности. Ако е необходимо, ние ще извършим нашия одит на доставчик и ще ви изпратим подробен одитен доклад.
  • 4. Поръчка и QC: Ние помагаме при подреждането на проби и получаването на оферти. След като пробите и ценообразуването бъдат одобрени, нашите клиенти могат да правят поръчки директно при доставчиците, а ние предоставяме качествени услуги за проверка, за да гарантираме качеството на вашия продукт.


Защо да изберете Quality Defender за снабдяване?

  • Избор на продукти
Условия на контейнера
Спецификации на продукта
Транспортни знаци, опаковане и етикетиране
Зарежда се надзор
документация
Заредено количество
  • Услуги за получаване на пълен пакет: Пълен пакет от услуги от търсене до контрол на качеството.
  • Безплатна 14-дневна пътека: Изградете увереността си безплатно
  • Надеждност и качество: Ние се ангажираме с етичните бизнес практики и спазването на законите и стандартите за качество.


Свържете се с нас за безплатен пробен период!

[имейл защитен]