EN

Играчки и продукти за непълнолетни

Начало>Индустрии, които обслужваме>Играчки и продукти за непълнолетни

Играчки и продукти за непълнолетни


Основната грижа за родителите и болногледачите е безопасността на децата, Quality Defender предлага инспекционни решения за продукти за непълнолетни, за да облекчи вашите притеснения относно качеството на продуктите, които пускате на пазара.

Инспекторите на Quality Defender проверяват конструктивната цялост и безопасност на продуктите с визуална проверка и тестване на място във фабриките на вашите доставчици.  

Качествен защитник се стреми да улесни сигурността на вашата верига на доставки, като проверява качеството на продуктите за непълнолетни, включително играчки, игри, столчета за хранене, преносими столове за закачане, колички, бебешки колички, колички, колички, колички, колички за деца, проходилки, стационарни центрове за активност, изхвъргачи, люлки, маси за преобличане на бебета, бебешки шишета, дрънкалки, манекени, залъгалки, порти, заграждения и дворове.


Ние винаги препоръчваме на нашите клиенти да работят само с доставчици, които имат зряла система за осигуряване на качеството за производство на играчки и продукти за непълнолетни. Когато се изисква одит на оценката на доставчика, ние ще проучим задълбочено производствените способности и системата за осигуряване на качеството на доставчика, за да се уверим, че нашите клиенти избират правилните доставчици, на които могат да разчитат.  


Ние предлагаме услуги за тестване на вашите продукти, които се тестват в квалифицирана лаборатория на трети страни за тестване на материали, включително съдържание на олово в повърхностни покрития (16 CFR 1303) и в основи, включително фталати (DBP, DEHP, DINP, BBP, DNOP, DIDP), ASTM F1313 Летливи N-нитрозамини (за гумени зърна), DEHP-ASTM D3421 и други тежки метали, както и услуги за свидетели за тестване за оценка на токсичността.

Ние предоставяме консултантски услуги, за да тестваме вашите продукти в квалифицирана лаборатория на трета страна, за да гарантираме, че вашите продукти са в съответствие с разпоредбите на Закона за подобряване на безопасността на потребителските продукти (CPSIA), GB, Директивата на ЕС за играчките и на акредитацията на Асоциацията на производителите на продукти за непълнолетни (JPMA).


图片 1
图片 2
图片 4


图片 6
图片 7


Кукли
пръст
бегач
Плюш
пъзел
Дистанционно управление
бебе
бебе
сграда
Контакти